We vieren dat we 4 jaar bestaan :)!

4 leerzame jaren waarin we op professioneel vlak gegroeid zijn én met 4 teamleden (Arjen Dijk, Sascha Smeding, Niels en Nathalie van der Molen)!

We maken van dit heugelijke feit graag gebruik om te laten weten dat we dankbaar zijn dat we jaarlijks aan meerdere duurzame infra- en energieprojecten mogen werken. Hierdoor heeft team Artocon alle ervaring en expertise in huis om, tijdens elke stap van een project, een onmiskenbare meerwaarde te leveren. Onze focus ligt op samenwerking, projectmanagement en het beheersen van alle conditioneringsaspecten en we verbinden dit met techniek. Dat zorgt voor versnelling en extra energie in planvorming, ontwerp en realisatie van duurzame infra- en energieprojecten. (Nieuwsgierig naar onze partners & klanten, check deze hier.)

Met onze groei op professioneel vlak en in teamleden, zorgen we ervoor dat al onze werkzaamheden in het teken staan van onze kernwaarden; professioneel, betrokken, resultaatgericht, ondernemend en #innovatief. Dit sluit mooi aan bij het feit dat we als Artocon zijnde voor continue ontwikkeling en verbetering staan. Daarom hebben we er voor gekozen ons bedrijf ISO 9001 en ISO 27001 te laten certificeren. Hiervan houden we u graag op de hoogte!

Met een nieuwe website op zak en de aanstaande certificering staan er ook in 2023 mooie mijlpalen voor Artocon op de planning. Blijf ons volgen, check ook eens onze vacatures en neem vooral contact op als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen!

Nieuwsbericht
✅ Artocon. Geeft energie aan uw project.
www.artocon.nl

Tags: