Vandaag zetten wij één van onze prettige opdrachtgevers in het zonnetje 🌞: Liander/Alliander. Vanaf juni 2020 heeft een groot deel van team Artocon mogen samenwerken met de collega’s Liander. Toen is het allereerste (grote) ‘Programma’ genaamd #NuLelie uitgerold.

Doel: Netuitbreiding van Friesland en de Noordoostpolder. Een greep uit onze verantwoordelijkheden: Bepalen aanpak en het schrijven van een Strategisch Aanbesteding Management Plan, opstellen en uitwerken van de bijbehorende processen, opstellen (overkoepelende) Bouwteamovereenkomst en gunningsleidraad én het doorlopen van de transitiefase met de drie gegunde aannemers (Heijmans/Van Voskuilen Groep/Pol Infratechniek B.V.Van Gelder Groep BVAlsema B.V./Van Vulpen).

Met 8 inschrijvende partijen die tevreden waren over de gekozen contractvorm, inhoud en het aanbestedingsproces, evenals het feit dat er een blauwdruk opgesteld is voor toekomstige Programma’s (Grote Werkpakketten) is duidelijk geworden dat het behaalde resultaat, boven verwachting, voldeed aan de gestelde doelstelling en daar zijn we best een beetje trots op😊.

Samen met de collega’s van Liander en externe partijen hebben we hier een succes van kunnen maken. We willen iedereen, en bovenal Liander, bedanken voor de prettige samenwerking en het volle vertrouwen in Artocon. Door dit vertrouwen hebben wij de mogelijkheid gekregen om onze expertise in te zetten en onszelf verder te ontwikkelen.

Naast onze werkzaamheden voor Liander, is er ook een tijd aangebroken om vol energie nieuwe projecten aan te pakken! Hierover binnenkort meer…

✅ Artocon. Geeft energie aan uw project.
✅ www.artocon.nl

#teamwork #samenwerken #groei #projectmanagement #energie #energietransitie #IPM #projectbeheersing #procesbeheersing#aanbesteding #contractmanagement #financialcontrol #infra #gww #dankbaar #bouwteam

Nieuwsbericht
✅ Artocon. Geeft energie aan uw project.
www.artocon.nl

Tags: