Doel van dit project: Het ERP systeem geschikt maken om grip te hebben op project- en bedrijfsresultaten.

Projectbeheersing en control

In 2021 zijn Sascha Smeding en Jorg van Oostenbrugge gestart bij Hoornstra Infrabouw B.V. om alle bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Doel: Het ERP systeem geschikt maken om grip te hebben op project- en bedrijfsresultaten.

Samen met het team van Hoornstra hebben we, middels werksessies, allereerst alle processen opgehaald om ze daarna in kaart te brengen. Door middel van een VISIO presentatie werden alle bedrijfsprocessen visueel gemaakt om zo iedereen een duidelijk beeld te geven. Na het inzichtelijk maken van deze processen, hebben Sascha en Jorg een werkbaar advies gegeven hoe de processen ingericht kunnen worden om bruikbare managementinformatie te genereren.

Inmiddels is Hoornstra zover om de geadviseerde processen te implementeren. Hierdoor worden project- en bedrijfsresultaten periodiek inzichtelijk en kan er gestuurd worden op deze resultaten. Hoornstra is dan volledig ‘in control’.

Grip met Artocon

Wilt u ook ‘in control’ zijn op uw project- en bedrijfsresultaten en heeft u een expert nodig op het gebied van Projectbeheersing of Projectcontrolling? Team Artocon gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Projectbeheersing

Project control

ERP systeem

Doesburg

Infra

Bedrijfsprocessen

Provincie Gelderland

Hoornstra

2021

Zeer tevreden

Highlights


  • Bedrijfsprocessen inzichtelijk maken
  • Grip op project- en bedrijfsresultaten
  • Alle bedrijfsprocessen visueel
  • Genereren bruikbare managementinformatie

Grip op uw project: Team Artocon staat voor u klaar

Professioneel
Betrokken
Ondernemend
resultaatgericht
innovatief