Voor het gemak hebben we de veelgestelde vragen op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op, we staan u graag te woord.

FAQs Over Artocon

Heeft Artocon duurzaamheid op haar agenda staan?

Absoluut! Bij Artocon variëren de vraagstukken en de projecten, maar ze zijn altijd gericht op de energietransitie en verduurzaming. Verschillende onderdelen spelen een rol: bouwkundige en technische aspecten, financiële consequenties, bestaande en toekomstige gebiedsontwikkelingen, planning en de mate van duurzaamheid.

Lees meer over duurzaamheid op deze  duurzaamheidspagina.


Welke referentieprojecten heeft Artocon?

Trots zijn wij op  deze referentieprojecten, waaruit blijkt dat wij als strategisch partner goed in staat zijn om projecten professioneel, resultaatgericht en succesvol te realiseren. Wij leveren innovatief maatwerk en geven grip op alle infra- en energieprojecten.

Vertel eens wat meer over Team Artocon

Wij zijn Jorg, Roy, Wilco, Sascha, Arjen en Nathalie. Zes enthousiaste en doorgewinterde professionals. Samen brengen we meer dan 100 jaar ervaring en expertise op het gebied van integraal projectmanagement in de infra- en energiesector.

Op onze  Artocon team-pagina leest u alles over ons!

Welke werkwijze hanteert Artocon?

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en geloven dat we samen meer bereiken. Met onze integrale aanpak van projectmanagement, bestaande uit beheersing, snelheid, efficiëntie en innovatie, streven wij naar 100% tevredenheid. Artocon Project Partners werkt op basis van Integraal Projectmanagement (IPM) model. Wat dat precies inhoudt leest u  hier

Is Artocon ISO gertificeerd?

Als Artocon staan we voor continue ontwikkeling en verbetering. Daarom hebben we ervoor gekozen ons ISO 9001 en ISO 27001 te laten certificeren. Lees hier meer over ons ISO traject en de voortgang hiervan.

Wat is TerraScope?

TerraScope heeft een uniek geografisch platform ontwikkeld genaamd TerraStudio waarmee wij ruimtelijke ontwikkeling écht kunnen beheersen. Het is een projectbeheersing tool van initiatiefase tot realisatiefase. We hebben TerraScope ontwikkeld om alle mogelijke toegankelijke data aangaande bodemaspecten te verzamelen om risico-gestuurd raakvlakken te kunnen ontsluiten. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de TerraScope pagina

Heeft Artocon ervaring in Kabels en Leidingen?

Ja! Artocon begeleid zelfs meerdere K&L projecten waarin de aanleg van nieuwe kabeltracés wordt bewerkstelligd. Op project NuLelie van Liander bijvoorbeeld worden meerdere middenspanningsverbindingen gerealiseerd en waar nodig compacte stations vervangen of nieuw geplaatst.

FAQs Werken bij Artocon

Ik zie een leuke vacature, wat kan ik het beste doen?

Wat fijn om te horen dat je een leuke vacature hebt gevonden. Het handigst en het snelst is, dat je jouw motivatiemail en cv stuurt naar info@artocon.nl. Er wordt snel rechtstreeks contact met je opgenomen.

Ik kan geen passende vacature vinden, wat nu?

Houdt onze socials en onze vacaturepagina in de gaten. Mocht er een nieuwe vacature zijn, plaatsen we die meteen. Je mag ook altijd een open sollicitatie sturen naar info@artocon.nl. 

Hoe blijf ik op de hoogte van de nieuwste vacatures?

Om updates te ontvangen over nieuwe vacatures, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief, volg je onze socials in de gaten en uiteraard kan je altijd op onze site kijken!

Ik zoek een baan in mijn regio, waar kan ik die vinden?

Een baan dichtbij huis is natuurlijk het fijnste. Niet elke dag in de file, maar vlot op je werk en vlot weer thuis. Je kan bij je (open) sollicitatie aangeven waar je het liefste wil werken. We gaan graag speciaal voor jou op zoek naar een project bij jou in de buurt.

Wat zijn de vervolgstappen na een open sollicitatie?

Allereerst laten we weten of we een match zien en volgt er een persoonlijk gesprek. Je gegevens worden voor een periode van een jaar opgeslagen in onze cv database, tenzij je daar bezwaar tegen hebt. Dan verzoeken we je contact met ons op te nemen via info@artocon.nl. Bekijk hier al onze privacy voorwaarden

Welke cao hanteert Artocon?

Artocon is niet aangesloten bij een CAO en we geven jou de vrijheid om zelf een pensioenvoorziening te kiezen. Wij zijn namelijk van mening dat jijzelf het beste weet wat bij jou past.

Kan ik doorgroeien naar andere functies?

We zijn een competentiegericht bedrijf, wat betekent dat jij je kan ontwikkelen op jouw competenties. Als blijkt dat een extra opleiding of cursus nodig is, zodat jij nog beter je werk kunt doen, dan gaan we samen naar de mogelijkheden kijken. Check onze vacatures en bij interesse horen we graag van je! 

Sluit je aan bij Artocon! Check onze vacatures en solliciteer.

Werken bij Artocon is ontzettend leuk, althans, dat vinden wij! Naast gezamenlijk lunchen, saucijzenbroodjes eten en de vrijdagmiddagborrel, staat samenwerken voorop. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!