Nathalie van der Molen

  • Marketing en communicatie manager
  • Project- en programma ondersteuner
  • Kwaliteitsmanagement
  • Strategie

Maak kennis

Door middel van het analyseren van de wensen en behoeften van (potentiële) klanten en het hierop afstemmen van de marketingactiviteiten lever ik een wezenlijke bijdrage aan de doelstellingen van Artocon als TerraScope. Ik zet dagelijks effectieve marketing en communicatie campagnes in, fungeer, op strategisch en tactisch niveau, als gesprekspartner en adviseur en kom regelmatig met onderbouwde verbetervoorstellen (B2B, B2C).

Door mijn jarenlange ervaring in het vertalen van organisatievraagstukken en veranderprocessen naar projecten op het gebied van branding, marketing en communicatie, maakt dat ik graag collega’s inspireer & uitdaag om het beste uit zichzelf te halen. Creatief schrijven (vacatures, persberichten, website-teksten, SEO) daar zit mijn kracht, net als in het optimaliseren van (online) marketing. Met tools als Google Analytics maak ik resultaten inzichtelijk en til ik campagnes en websites naar een hoger niveau. En wat denk je van: positioneren, activeren, funnel thinking, employer branding, marketingplan opstellen, bijdragen aan het commerciële resultaat? Ik neem dan ook graag het initiatief in groei en ontwikkelprojecten bij strategie- en organisatieontwikkeling.

Als project- en programma ondersteuner voor de aanbesteding NuLelie van Liander werk ik nauw samen in het (IPM) team met o.a. projectmanagers, omgevingsmanagers en technisch managers. Ik plan verschillende overleggen, stel ik de agenda’s op en notuleer ik. Ik ondersteun de programmamanager en deelprojectleiders bij het opstellen van de programma- en projectplanningen en het bewaken hiervan. Verder organiseer ik live en Teams bijeenkomsten, ondersteun ik projectteamleden bij het maken van presentaties en neem ik deel aan de verschillende overleggen.

Mijn creatieve geest staat nooit stil. Ik ben ondernemend, betrokken, enthousiast, resultaatgericht en creatief en dit straal ik graag uit naar mijn omgeving. Ik heb een commerciële mindset en vind het prettig om in een dynamische omgeving te werken. Vandaar dat ik bij Artocon en TerraScope goed op mijn plek zit. Artocon levert innovatief maatwerk en geeft bouwend Nederland, als strategisch partner, grip op alle infra- en energieprojecten.

Onze focus ligt op het beheersen van alle conditioneringsaspecten en verbinden dit met techniek. Wij brengen het grotere doel in kaart, maken verwachtingen expliciet en kwantificeren de bijbehorende doelstellingen om zo samen te werken aan een gemeenschappelijk doel en projecten succesvol te realiseren. 

TerraStudio is een digitaal omgevingsplatform ontwikkeld door TerraScope met inzicht in alle boven- en ondergrondse open data (geografisch weergegeven) en geeft de infra- en energiesector de mogelijkheid om noodzakelijke objecten optimaal in te passen in de schaarse ruimte, met zo min mogelijk schade aan de ruimte zelf. Laat vooral weten als we iets voor elkaar kunnen betekenen!


Telefoon

06-42212912