Welkom bij Artocon Project Partners, uw strategisch partner om uw project professioneel, resultaatgericht en succesvol te realiseren.

Over Artocon

Wij leveren innovatief maatwerk en geven u grip op alle infra- en energieprojecten. Of het nu gaat om het in goede banen leiden van de aanleg en het vervangen van kabel- en leidingtraces of de realisatie van wind- en zonneparken: Artocon heeft alle ervaring en expertise in huis om, tijdens elke stap van uw project, een onmiskenbare meerwaarde te leveren. Op basis van de nieuwste inzichten zoeken we naar de meest duurzame oplossing. Onze focus ligt op projectmanagement en het beheersen van alle conditioneringsaspecten en we verbinden dit met techniek. Dat zorgt voor versnelling en extra energie in planvorming, ontwerp en realisatie van duurzame infra- en energieprojecten.

Artocon Project Partners is een toonaangevend projectmanagementbureau gespecialiseerd in conditionering voor de infra- en energiesector. Samenwerken met Artocon Project Partners betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, biedt Artocon houvast bij complexe infrastructurele en duurzame energieprojecten.

Waar onze naam vandaan komt? Leuk dat u het vraagt! Artocon staat voor Integraal projectmanagement met de Art of control – connect – conditioning.

ART OF CONTROL – CONNECT – CONDITIONING

Control

Vanaf de start van onze samenwerking werken wij risico beheerst en zorgen voor rust en structuur.

We zijn doelgericht, vindingrijk en zitten vol energie om projecten zo goed mogelijk en succesvol op te leveren.

Connect

Wij geloven in de kracht van samenwerken.

Hiermee creëren en behouden we draagvlak en verbinden we mens en techniek met elkaar om projecten duurzaam te realiseren.

Conditioning

Met onze kennis en ervaring nemen we onze verantwoordelijkheid in elke projectfase. We maken conditioneringsaspecten zichtbaar om zo een betrouwbaar eindresultaat van hoge kwaliteit te garanderen.

Team Artocon

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en geloven dat we samen meer bereiken. Doelstellingen worden gemeenschappelijk, voordelen voor iedereen transparant.

Met onze integrale aanpak van projectmanagement, bestaande uit beheersing, snelheid, efficiëntie en innovatie, streven wij naar 100% tevredenheid.

Wij zijn Jorg, Roy, Wilco, Sascha, Arjen en Nathalie. Zes enthousiaste en doorgewinterde professionals. Samen brengen we meer dan 100 jaar ervaring en expertise op het gebied van integraal projectmanagement in de infra- en energiesector. Wij weten als geen ander dat een succesvolle realisatie van een project mede afhankelijk is van een geïntegreerde en goede voorbereiding. Daarom brengen we het grotere doel in kaart, maken verwachtingen expliciet en kwantificeren de bijbehorende doelstellingen om zo samen te werken aan een gemeenschappelijk doel en projecten succesvol te realiseren.

Professioneel

Betrokken

Ondernemend

Resultaatgericht

Innovatief

Team Artocon

Ontmoet ons professionele team

Wilco Schouten

Programmamanager

Mijn kracht ligt in het sturen op samenwerking. Deze samenwerking wordt versterkt…

Roy Dashorst

Manager projectbeheersing

Ik ben sterk in het implementeren en invulling geven aan proces & projectmanagementsystemen…

Jorg van Oostenbrugge

Manager financial control

Mijn expertise ligt in zowel het voeren van een financiële administratie als een projectadministratie…

Arjen Dijk

Manager projectbeheersing

Projectbeheersing en contractmanagement, dat zijn de vakgebieden waar ik mij op richt…

Sascha Smeding

Procesmanager

Projectbeheersingsprocessen zoals risicomanagement en planningsmanagement uitdenken…

Nathalie van der Molen

Marketing & Communicatie manager

Het analyseren van wensen en behoeften van klanten en het hierop afstemmen van marketingactiviteiten…

Onze kernwaarden

Professioneel
0
Betrokken
0
Ondernemend
0
Resultaatgericht
0
Innovatief
0

Wij organiseren ons werk effectief door het formuleren van doelstellingen, activiteiten te plannen en hoge eisen te stellen aan de kwaliteit van product, dienst en werkproces en daarnaar te handelen.

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in uw organisatie en geloven dat we samen meer bereiken. We voelen ons verbonden met uw organisatie en leveren actief een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat.

We zien kansen, zetten deze kansen om in concrete initiatieven, doelgerichte acties en relevante resultaten. Op basis van de nieuwste inzichten zoeken we naar de meest duurzame oplossing.

We zijn actief gericht op het behalen van doelstellingen en stellen onszelf ook concrete doelen om kwaliteit te waarborgen en om onszelf te overtreffen om zo houvast te bieden bij uw project.

We signaleren nieuwe ontwikkelingen en vertalen deze in nieuwe activiteiten, werkwijzen, diensten en producten om zo nieuwe mogelijkheden en kansen te creëren in versnelling van de energietransitie.