Tijdens meerdere projecten van Boskalis Nederland voeren wij project control uit om onze opdrachtgever financiële grip te geven en de juiste stuurinformatie.

Project control Boskalis

Op schema en binnen budget, dat is de uitdaging die Boskalis Nederland aan onze project controller geeft op verschillende projecten. Dat is van groot belang aangezien projecten een verhoogd risicoprofiel hebben en een andere dynamiek kennen. Voeg hieraan toe dat projecten niet zelden gepaard gaan met grote investeringsbedragen en uiteindelijk (moeten) leiden tot een belangrijk resultaat, van strategisch belang. 

Wat is de ROI van het project? Hoe staat de organisatie er financieel voor? Hoe wordt het budget voor het aankomend jaar verdeeld? Dit soort vraagstukken worden over het algemeen beantwoord door onze projectcontroller. De projectcontroller houdt de financiële administratie van een project bij, bewaakt de planning en het budget. Inzicht en advies geven in financiën en risicomanagement vallen eveneens onder zijn taken, net als het opstellen van periodieke rapportages. 

Grip met Artocon

Heeft u een expert nodig op het gebied van project control, projectbeheersing of programmamanagement? Team Artocon gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Project control

Infra

UAV-GC

Papendrecht

Energie

Meerdere projecten

Provincie Zuid Holland

Boskalis

2019-2020

Zeer tevreden

Highlights


  • Bewaken planning en budget
  • Financiële grip op projecten
  • Stuurinformatie opstellen

Grip op uw project: Team Artocon staat voor u klaar

Professioneel
Betrokken
Ondernemend
resultaatgericht
innovatief