Project control optimalisatie van Artocon excelleert in het overzicht houden over de financiële performance van een project of programma.

Project control optimalisatie

Project control optimalisatie van Artocon excelleert in het overzicht houden over de financiële performance van een project of programma met als doel het verbeteren van de efficiëntie van een organisatie door middel van procesverbetering. 

Wij weten dat nieuwe ontwikkelingen, tussentijdse wijzigingen of organisatieveranderingen lastige uitdagingen met zich meebrengen voor (tijdelijke) programma’s en projecten. De crux zit hem in het naadloos aansluiten op de bestaande financiële organisatie.
En dat is waar wij, samen met u, naar toe werken. 

Interne kennis staat centraal

Tijdens de optimalisatie van uw project  control staan uw eigen mensen met al hun kennis en ervaring centraal. Door gezamenlijk aan verbeteringen te werken, wordt optimalisatie succesvol.

Bepalen doel optimalisatie

Samen bepalen we wat u wilt bereiken met de optimalisatie. Wij bieden u handvaten om gestroomlijnde financiële processen in te richten om zo toekomstgericht te kunnen werken.

Project control format

Middels een, op maat gemaakt, project control format gaat u zelf aan de slag. Risicobeheersing, financiële grip en effectieve analyses en rapportages geven een stabiele project control fundering. 

Werkwijze Artocon

Tijdens de optimalisatie van uw project control staan uw eigen mensen met al hun kennis en ervaring centraal. Door gezamenlijk aan verbeteringen te werken, wordt optimalisatie succesvol. Vandaar dat we gezamenlijk het doel van de optimalisatie bepalen.

Daarna gaat de project controller aan de slag en kijkt, naast de cijfers, ook naar de omgeving van uw project of programma. Denk hierbij aan risico’s, stakeholders en andere projecten en hoe deze factoren van invloed kunnen zijn op het succes. Deze inzichten vanuit project control zijn onmisbaar in het leiderschapsteam van een project of programma.

Doordat we data omzetten naar bruikbare informatie, analyses en rapportages, wordt de financiële voorspelbaarheid van de projecten en programma’s verbeterd. De crux zit hem in het naadloos aansluiten op de bestaande financiële organisatie. 
En dat is waar wij, samen met u, naar toe werken.


Wij kunnen de financiële organisatie van projecten, inclusief processen opzetten en u adviseren over en sturen op de projectwaardering en -prognose. We brengen in kaart en signaleren risico’s op het gebied van financiële en contractuele verplichtingen. Met de verkregen inzichten en nieuwe zienswijzen wordt er een format op maat gemaakt voor uw organisatie en/of project. Hiermee gaat u zelf aan de slag. Risicobeheersing, financiële grip en effectieve analyses en rapportages geven een stabiele project control fundering. 

Belangrijk om te weten is dat project control deel uit maakt van een team, en hoe beter de samenwerking, hoe meer het team voor elkaar krijgt. Immers, hoe mooi de spreadsheet en het plan van aanpak ook zijn, het succes ligt besloten in de uitvoering. En voor een succesvolle uitvoering is teamwork noodzakelijk. Dit gegeven neemt team Artocon dan ook graag mee in de optimalisatie van uw project control. 


Wilt u een optimalisatieslag maken in uw project control, zodat u toekomstgericht kunt werken? 
We gaan graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden.

Optimaliseer uw project control om toekomstgericht te werken! We gaan graag met u in gesprek.

Team Artocon

Ontmoet ons professionele team

Wilco Schouten

Programmamanager

Mijn kracht ligt in het sturen op samenwerking. Deze samenwerking wordt versterkt… 

Roy Dashorst

Manager projectbeheersing

Ik ben sterk in het implementeren en invulling geven aan proces & projectmanagementsystemen…

Jorg van Oostenbrugge

Manager financial control

Mijn expertise ligt in zowel het voeren van een financiële administratie als een projectadministratie…

Arjen Dijk

Manager projectbeheersing

Projectbeheersing & contractmanagement, dat zijn de vakgebieden waar ik mij op richt …

Sascha Smeding

Procesmanager

Projectbeheersingsprocessen zoals risicomanagement en planningsmanagement uitdenken…

Nathalie van der Molen

Marketing & Communicatie manager

Het analyseren van wensen en behoeften van klanten en het hierop afstemmen van marketingactiviteiten…