In opdracht van Liander NV was Artocon verantwoordelijk voor de uitvoering van projectbeheersing inclusief realisatie van middenspannings-ruimten.

Realisatie MS-verbinding Hazerswoude

In opdracht van Liander NV was Artocon verantwoordelijk voor de uitvoering van projectbeheersing op het project Realisatie Middenspannings-verbinding Alphen aan den Rijn – Hazerswoude-Dorp. Dit was inclusief de realisatie van drie middenspanningsruimten. Het project is als
D&C project aanbesteed onder de UAV-GC voorwaarden. In het gebied Boskoop, Hazerswoude Dorp vinden meerdere ontwikkelingen plaats, zoals:

Een forse toename van het aantal klantvragen (zowel opwek als levering);

Toename van zonnepanelen bij kleinverbruikers;

Uitbreiding van het International Trade Centre in Hazerswoude Dorp;

De bouw van ruim 400 all-electric woningen binnen nu en 3 jaar.

Als gevolg van de bovenstaande ontwikkelingen ontstaan er diverse knelpunten in het middenspanningsnet. Deze knelpunten resulteerden, onder andere, in transportbeperkingen bij groot verbruik van klanten en het niet kunnen leveren van het gewenste vermogen bij klein verbruik van klanten.

Het project betreft de aanleg van een verbinding tussen onderstation Trade Centre te Hazerswoude Dorp en onderstation Alphen West en de middenspanningsruimte aan de Voorweg.


Grip met Artocon

Heeft u een expert nodig op het gebied van projectmanagement, projectbeheersing of omgevingsmanagement? Team Artocon gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Projectbeheersing

Kabels & Leidingen

UAV-GC

Hazerswoude

Middenspanning

D&C project

Provincie Zuid Holland

Liander

2019-2020

Zeer tevreden

Highlights


  • Knelpunten oplossen
  • Groot en klein verbruik klanten
  • Omgevingsmanagement & conditionering
  • Aanbesteding – ondergronds project


Grip op uw project: Team Artocon staat voor u klaar

Professioneel
Betrokken
Ondernemend
resultaatgericht
innovatief