Roy Dashorst

  • Manager Projectbeheersing
  • Contractmanager
  • Mede-eigenaar Artocon Project Partners
  • Mede-eigenaar TerraScope

Maak kennis

Ik ben sterk in het neerzetten, implementeren en invulling geven aan proces,- projectmanagementsystemen en System Engineering (zoals Relatics). Ook ben ik in staat deze systemen op een toegankelijke wijze te presenteren, door mijn analytische en praktische vaardigheden, mijn inlevingsvermogen, een dosis gezond verstand en een tikkeltje humor.

Door mijn oprechte interesse in uw organisatie kan ik snel uw project doorgronden en gestructureerd raakvlak-, plannings-, risico- en veiligheidsmanagement toepassen. Mijn focus ligt op het vroegtijdig beheersen van alle conditioneringsaspecten. Zo krijgt u grip op uw infra- en energieproject.

Na mijn master Bedrijfskunde op Utwente, ben ik in 2009 gestart als projectingenieur/ EMVI-schrijver en daarna als tendermanager. Vervolgens heb ik als projectleider, contractmanager en manager projectbeheersing succesvol meerdere multidisciplinaire D&C projecten gerealiseerd voor Opdrachtnemers en Opdrachtgevers (Infra en GWW sector). Samen met mijn twee compagnons bestuur ik, sinds 2019, Artocon Project Partners B.V.

Artocon levert innovatief maatwerk en geeft bouwend Nederland, als strategisch partner, grip op alle infra- en energieprojecten. Onze focus ligt op het beheersen van alle conditioneringsaspecten en verbinden dit met techniek. Wij brengen het grotere doel in kaart, maken verwachtingen expliciet en kwantificeren doelstellingen om zo samen te werken aan een gemeenschappelijk doel en projecten succesvol te realiseren.

Vanuit deze succesvolle onderneming is TerraScope ontstaan. TerraScope heeft een digitaal omgevingsplatform ontwikkeld, genaamd TerraStudio, met inzicht in alle boven- en ondergrondse open data (geografisch weergegeven) en geeft de infra- en energiesector de mogelijkheid om objecten optimaal in te passen in de schaarse ruimte, met zo min mogelijk schade aan de ruimte zelf.

Mijn passie voor techniek, data-analyse, integraal projectmanagement en beheersing van conditioneringsaspecten komen hierin samen. Het is een mooi initiatief waarin we met 5 compagnons samenwerken, ieder met zijn of haar expertise. Opgedane ervaring wordt toegepast in TerraStudio en conclusies uit TerraStudio worden meegenomen in het integrale projectmanagement van Artocon. Deze wisselwerking maakt beide ondernemingen bijzonder effectief. Wilt u weten wat ik, Artocon Project Partners of TerraScope voor u kan betekenen? Dan hoor ik graag van u.

Telefoon

06-53630659

LinkedIn