Sascha Smeding

  • Procesmanager
  • Projectbeheersing
  • Procesoptimalisatie
  • Kwaliteitsmanagement

Maak kennis

Ooit studeerde ik kinder- en jeugdpsychologie. De kennis en ervaring die ik toen heb opgedaan is wellicht niet direct toe te passen op mijn werk in de projectbeheersing, maar ik heb er toch wel een hoop uit meegenomen: observatievermogen, een analytische blik, het grotere plaatje willen begrijpen. Na mijn studie heb ik gewerkt in de telecomsector (glasvezel) en heb ik ervaring opgedaan met projectbeheersing binnen Infra en GWW werken, aan de kant van de opdrachtnemer.

Mijn vriend noemt me wel eens een control freak. Dat valt volgens mij best mee, maar ik word inderdaad blij als zaken efficiënt en gestructureerd verlopen. Ik hou van concreetheid. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt, en vooral geen dingen doen die niet bijdragen. Mijn Lean kennis helpt me in het signaleren en elimineren van verspillingen in processen.

Ik ben dan ook blij dat ik voor Artocon projectbeheersingsprocessen zoals risicomanagement, planningsmanagement en documentmanagement mag uitdenken, implementeren en uitdragen. Voor Artocon zelf en voor verschillende opdrachtgevers. Het opstellen, beheren en presenteren van voortgangrapportages horen hier uiteraard bij. Leuke bijkomstigheid is dat ik ook actief meewerk en meedenk in het door ontwikkelen van een nieuw projectbeheersingssysteem voor het beheersen van projecten in de ruimtelijke omgeving (check www.terrascope.net).


Telefoon

06-18144367

LinkedIn