Artocon Project Partners is Best Value B gecertificeerd en heeft ruime ervaring met Best Value aanbestedingen.

Tender Groot Onderhoud N3

In opdracht van Heijmans Infra hebben wij tijdens de tenderfase contract- en omgevingsmanagement uitgevoerd voor het project Groot Onderhoud N3 (Best Value). De aanbesteding vond plaats op basis van Best Value.

Artocon was tijdens de tender N3 verantwoordelijk voor contractmanagement, met in het bijzonder scope minimalisatie. Ook hebben wij het omgevingsmanagement uitgewerkt inclusief de uit te voeren conditionering. Bijzonder in deze tender was de zettingsgevoeligheid van dit gebied, de grote hoeveelheid raakvlakken met kabels- en leidingen en de aanwezige verontreinigingen in het gebied.

Artocon is Best Value B-gecertificeerd en heeft ruime ervaring met Best Value aanbestedingen. Deze kennis en ervaring hebben direct bijgedragen aan hoge scores op de dossiers en het interview sleutelfunctionaris. De Opdrachtgever voor deze tender was Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid en zijn we 2e geworden tijdens deze aanbesteding.

Grip met Artocon

Heeft u een expert nodig op het gebied van contract- en omgevingsmanagement of ligt er Best Value tender in het vooruitzicht? Team Artocon gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Omgevingsmanagement

Contractmanagement

Best Value / UAV-GC

Dordrecht

Groot onderhoud N3

Tender / Aanbesteding

Provincie Zuid-Holland

Heijmans Infra

2019

Zeer tevreden

Highlights


  • Best Value tender
  • Zettingsgevoeligheid
  • Grote hoeveelheid raakvlakken K&L
  • Omgevingsmanagement en conditionering
  • Scope management


Grip op uw project: Team Artocon staat voor u klaar

Professioneel
Betrokken
Ondernemend
resultaatgericht
innovatief