Inzicht geven in de uit te voeren minimale scope en het bepalen van de strategie om de raakvlakken met de omgeving en conditionering te beheersen.

Tender randweg Boekel (N605)

In opdracht van Ballast Nedam Road Specialties hebben wij tijdens de tenderfase omgevingsmanagement en conditionering uitgewerkt voor het project Randweg Boekel (N605).

Artocon was tijdens de tender randweg Boekel verantwoordelijk voor de uitwerking van het omgevingsmanagement en de conditionering. Bijzonder in deze tender waren de raakvlakken met flora en fauna, archeologische waarden, aanwezige verontreinigingen en de te verleggen kabels en leidingen.

Team Artocon heeft bijgedragen aan het inzicht geven in de uit te voeren minimale scope en het bepalen van de strategie om de raakvlakken met de omgeving en conditionering te beheersen.

Grip met Artocon

Wilt u ook ‘in control’ zijn op uw project en heeft u een expert nodig op het gebied van omgevingsmanagement en conditionering? Team Artocon gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Omgevingsmanagement

Conditionering

UAV-GC

Boekel

Infra

Bedrijfsprocessen

Provincie Noord-Brabant

Ballast Nedam

2019

Zeer tevreden

Highlights


  • Raakvlakken flora en fauna
  • Archeologische waarden
  • Aanwezige verontreinigingen
  • Te verleggen kabels en leidingen
  • Inzichtelijk maken in de uit te voeren scope
  • Bepalen strategie om raakvlakken te beheersen

Grip op uw project: Team Artocon staat voor u klaar

Professioneel
Betrokken
Ondernemend
resultaatgericht
innovatief