met Artocon

Tendermanagement

Middels tendermanagement worden alle noodzakelijke processen doorlopen om te komen tot een duidelijke strategie en winnende aanbieding.

De tendermanager is verantwoordelijk voor het volledige tenderproces, oftewel het proces om te komen tot de uiteindelijke aanbieding. Van het samenstellen en vormen van het tenderteam tot het borgen van de integraliteit tussen verschillende disciplines, de aansturing van het team en de bewaking op voortgang, kosten, kansen en risico’s.

Het doel is het ‘winnen’ van een tender: het verkrijgen van de opdracht.


Onze werkwijze

Wij ervaren in de praktijk dat aanbestedingstrajecten steeds verder professionaliseren en het niveau van inschrijvingen steeds hoger wordt. Ook neemt de concurrentie ieder jaar toe en is kennis en ervaring geboden bij aanbestedingen.

Met onze ervaring aan de kant van de Opdrachtgever én Opdrachtnemer, kan de tendermanager van Artocon aanbestedingsuitvragen als geen ander doorgronden. Door samen met u in gesprek te gaan, ons inlevingsvermogen te gebruiken en onze creativiteit in te zetten zorgen we er vervolgens voor dat uw inschrijving zich onderscheidt op kwaliteit. Doordat we gezamenlijk tijdens de start van een tender de juiste strategische koers bepalen, profiteert uw organisatie ook op de lange termijn van de reeds bepaalde koers. Samen tillen we uw organisatie naar het volgende (duurzame) niveau!

Advisering, begeleiding en management nodig bij het inschrijven op Europese en meervoudig onderhandse aanbestedingen? De tendermanager van Artocon staat u graag bij.

Onze projecten

  • Komt hier uw project? We gaan graag met u aan de slag.