TerraScope biedt een modern en toegankelijk platform  genaamd TerraStudio voor beheersing en ondersteuning van ruimtelijke ontwikkeling.

Het platform TerraStudio van TerraScope is een projectbeheersing tool van initiatiefase tot realisatiefase en loopt zelfs door tot de onderhoudsfase. Het is ontwikkeld om alle mogelijke toegankelijke data aangaande bodemaspecten te verzamelen om deze vervolgens risico-gestuurd met zicht op alle mogelijke raakvlakken te ontsluiten.

TerraStudio

TerraStudio is een uniek platform waarmee je ruimtelijke ontwikkeling écht kan beheersen. Beheersing is de sleutel tot succes in termen van tijd, geld, kwaliteit, veiligheid en imago. Onze databibliotheek bevat vele datalagen, landelijk én lokaal, die voor jouw project relevant zijn. Maak een keuze in wat jij nodig hebt en boven- en ondergrondse data staan tot je beschikking. Samen werk je efficiënt aan projecten van initiatiefase tot realisatiefase. TerraStudio geeft grip op ruimtelijke ontwikkeling!

Het softwareplatform heeft een doelgerichte en informatiegedreven benadering, waarmee ruimtelijke ontwikkelingen beheerst en succesvol worden uitgevoerd. We maken gebruik van open data, data die reeds binnen TerraStudio beschikbaar is én zijn we in staat om commerciële data, zoals KLIC/Kadaster data, te ontsluiten. Ons uitgangspunt is dat we alles kunnen inlezen. Uit de ongelofelijke hoeveelheid beschikbare data, zorgen onze (instelbare) filters ervoor dat de juiste relevante data beschikbaar is.

We weten dat er, in de bouw, infra en energiesector, veel winst te behalen valt door het digitaliseren van werkprocessen. Digitaliseren versnelt projecten, bespaart kosten en verhoogt de winst ofwel verhoogt het gewenste resultaat. Drie goede redenen om te digitaliseren dus. Naast deze redenen heeft digitaliseren nog meer voordelen. Wat denk je van een gestroomlijnd bouwproces, een integrale samenwerking, kwaliteitsborging, veiligheid voorop en inzicht in verborgen kostenverslinders? TerraStudio geeft je dit en meer.

Het platform is opgezet en gebaseerd op efficiënte en integrale inwinning en ontsluiting van gegevens. Inzien en bewerken van één gezamenlijke digitale waarheid. Teamleden, externe partners en maatschappelijk betrokkenen worden samengebracht. Zo heeft iedereen hetzelfde inzicht en verloopt besluitvorming en communicatie gemakkelijker en snel.

Inzicht

in boven- en ondergrondse data op één platform

Grip

op conditionering, tijd, geld, kwaliteit, veiligheid en risico’s

centraal

staat één digitale waarheid voor alle betrokkenen

geografisch

weergegeven databronnen met een intuïtieve weergave

integraal

inzicht maakt communicatie transparant, eenvoudig en snel

duurzaam

objecten optimaal inpassen met zo min mogelijk schade aan de ruimte zelf

Neem contact op! Team TerraScope staat voor u klaar

Object staat centraal

TerraStudio stelt het te ontwikkelen object centraal. Het object wordt stapsgewijs opgebouwd uit bestaande kaartlagen, geüploade data of geïmporteerde CAD tekeningen. Hierdoor ontstaat er een centraal toegankelijk beeld wat alle facetten van het te ontwikkelen object weergeeft.Percelen

Eisen

Ontwerpen

Vergunningen

Risico’s

Onderzoeken

Kabels & Leidingen

Processen