Wilco Schouten

  • Programmamanager
  • Projectmanager
  • Mede-eigenaar Artocon Project Partners
  • Mede-eigenaar TerraScope

Maak kennis

Mijn kracht ligt in het sturen op samenwerking. Deze samenwerking wordt versterkt, doordat ik weet wat er nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Ik zet mensen in zijn of haar kracht om zo verantwoordelijkheid te creëren. Mijn technische kennis combineer ik met een sterk analytisch vermogen enerzijds en inlevingsvermogen anderzijds. Met mijn praktische aanpak, gecombineerd met humor, daadkracht en overtuiging zoek ik optimale aansluiting op uw wensen en krijgt u grip op uw infra- en energieproject van initiatie tot realisatiefase. Ik ben ervan overtuigd dat we samen meer bereiken!

Al meer dan 26 jaar werk ik binnen de in infra en energiesector. Gestart als uitvoerder in de wegenbouw, gevolgd door verschillende functies zoals projectvoorbereider, projectleider, regiomanager, regiodirecteur en projectmanager/directeur. Samen met mijn twee compagnons bestuur ik, sinds 2019, Artocon Project Partners B.V.

Artocon levert innovatief maatwerk en geeft bouwend Nederland, als strategisch partner, grip op alle infra- en energieprojecten. Onze focus ligt op het beheersen van alle conditioneringsaspecten en verbinden dit met techniek. Wij brengen het grotere doel in kaart, maken verwachtingen expliciet en kwantificeren de bijbehorende doelstellingen om zo samen te werken aan een gemeenschappelijk doel en projecten succesvol te realiseren.

Vanuit deze succesvolle onderneming is TerraScope ontstaan. TerraScope heeft een digitaal omgevingsplatform ontwikkeld, genaamd TerraStudio, dat inzicht geeft in alle boven- en ondergrondse open data (geografisch weergegeven). Daarnaast geeft het de infra- en energiesector de mogelijkheid om noodzakelijke objecten optimaal in te passen in de schaarse ruimte, met zo min mogelijk schade aan de ruimte zelf.

Een mooi initiatief waarin we met vijf compagnons samenwerken, ieder met zijn of haar expertise, om het beste uit onszelf te halen. Omdat beide onderneming naadloos op elkaar aansluiten, ik mijn expertise en ervaring dagelijks kan inzetten, maakt dat ik het maximale uit mezelf kan halen. Deze energie gebruik ik als project en programmamanager op vele diverse projecten in de infra en energiesector. 

Wilt u meer weten en ontdekken wat ik, Artocon Project Partners of TerraScope voor u kan betekenen? Dan hoor ik graag van u.

Telefoon

06-82287722

LinkedIn