Artocon ondersteunt de combinatie met de financiele bewaking en contractmanagement.

Zaanbrug

In opdracht van de Provincie Noord-Holland vervangt Reimert, in combinatie met Gebr. Beentjes GWW B.V. en HSM Steel Structures BV, de ophaalbrug over de Zaan tussen Wormer en Wormerveer.

Om lange omleidingsroutes te voorkomen is, tijdens de sloop van de huidige brug en de bouw van de nieuwe brug, een tijdelijke beweegbare autobrug gerealiseerd.

Bij het vernieuwen van de Zaanbrug is HSM Structures verantwoordelijk voor het realiseren van het beweegbare deel van de nieuwe brug. Gebr. Beentjes GWW is bij de realisatie van de nieuwe Zaanbrug betrokken vanwege hun jarenlange ervaring in de civiele betonbouw en de uitgebreide kennis die zij hebben van de regio waar de Zaanbrug wordt gebouwd.

Gedurende het gehele project is er een nauwe samenwerking tussen het projectteam van de combinatie Reimert, Gebr. Beentjes en HSM Steel Structures, het projectteam van de provincie en twee gemeenten. In het 4e kwartaal van 2023 wordt de nieuwe Zaanbrug opgeleverd.

Artocon ondersteunt de combinatie met de financiële bewaking en heeft tijdelijk het contractmanagement overgenomen vanwege afwezigheid van een teamlid. Inkomsten en uitgaven worden gemonitord over de looptijd van het project.


Grip met Artocon

Heeft u een expert nodig op het gebied van contractmanagement of project control? Artocon gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Contractmanagement

Project Control

Projectbeheersing

Zaanbrug

Veiligheid

Vervanging brug

Prov. Noord-Holland

Reimert

2022-2023

Zeer tevreden

Highlights


  • Meer kwaliteit & veiligheid (fietser/voetganger)
  • Doorvaarthoogte verruimen
  • Duurzaamheid: hergebruik fundering
  • Transport via water: bereikbaarheid & veiligheid


Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project?

Grip op uw project: Team Artocon staat voor u klaar

Professioneel
Betrokken
Ondernemend
resultaatgericht
innovatief